هنگامی که شما یک اکانت برای استفاده از سرویسهای گوگل ایجاد میکنید در واقع با شرکت گوگل یک قرارداد امضا میکنید.
قرارداد شما با گوگل در واقع به این صورت است که کاربران میتوانند از سرویسهای متعدد گوگل نظیر جیمیل، یوتیوب و نقشههای گوگل به صورت رایگان استفاده کنند و در عوض کاربر باید اطلاعات خود را در اختیار گوگل قرار دهد تا گوگل نیز آن ها را به شرکتهای تبلیغاتی بفروشد.
هرچه شرکت گوگل بیشتر درباره شما بداند بهتر میتواند شمارا به عنوان یک مشتری بالقوه به شرکت تبلیغاتی معرفی کند.
شرکتهای تبلیغاتی نیز برای مشتریان مناسبتری که گوگل به آنها معرفی میکند حاضرند پول بیشتر بپردازند. برای مثال آژانسهای مسافرتی بیشتر به دنبال مشتریانی هستند که به سفر علاقه دارند. یا شرکتهای تولید کننده پوشاک کودکان بیشتر به دنبال مشتریانی هستند که پدر و مادر باشند.
در این میان گوگل از متدهای زیادی برای کسب اطلاعات از کاربران خود استفاده میکند.
هنگامی که وارد حساب کاربری گوگل خود بر روی کامپیوتر و یا گوشی اندرویدی خود میشوید، نام، سن، شماره تلفن، محل شما در اختیار گوگل قرار میگیرد. علاوه بر اینها گوگل جستجوها و کلیکهای شما را نیز زیر نظر دارد و ویدئوهایی را نیز که در وبسایت یوتیوب تماشا میکنید برسی میکند تا از علایق و خواستههای شما آگاه شود.
اما از کجا میتوان فهمید که گوگل در مورد شما چه میداند؟
با رفتن به صفحه تنظیمات تبلیغات در اکانت گوگل خود میتوانید متوجه شوید که گوگل چه اطلاعاتی از شما میداند و چه چیزهایی را در اختیار شرکتهای تبلیغاتی برای هدفمند کردن تبلیغات قرار میدهد.
پیدا کردن این قسمت در تنظیمات گوگل خیلی سر راست نیست و جای تعجبی هم ندارد که گوگل نخواهد شما آن را مستقیماً ببینید.
در قدم اول وارد این صفحه بشوید: https://www.google.com/settings
سپس بر روی تب Account History کلیک کنید. بعدازآن به قسمت پایین صفحه تبلیغات رفته و Edit Setting را کلیک کنید. در این قسمت اطلاعاتی که گوگل از شما میداند شامل بازه سنی، زبانی که صحبت میکنید و علایق شما را می تاونید مشاهده کنید.
در این قسمت میتوانید اطلاعات موجود را ادیت کرده و یا با کلیک بر روی گزینه Opt Out از گوگل بخواهید که اطلاعات موجود از مشاء را با شرکتهای تبلیغاتی به اشتراک نگزارد.
.: Weblog Themes By Pichak :.